Please specify menu style in settings.
                                      

O podjetju

O Inpro

Podjetje Inpro d.o.o. Novo mesto je uradni zastopnik in distributer za vrhunske znamke klimatskih naprav, IR panelov, grelnikov zraka in ostalih naprav klimatizacijske tehnike iz različnih področij. V ponudbi imamo blagovne znamke Inventor, Portacool, Vitalheizung, Biemmedue. Naše naprave so namenjene tako končnim kupcem za opremo doma ali za pisarniških prostorov kot tudi za večje industrijske objekte. Spletna trgovina Inpro je nastala leta 2015 kot uresničitev ideje, da našim končnim kupcem omogočimo varen, kakovosten in udoben spletni nakup klimatskih naprav, IR panelov in grelnikov zraka. Inpro je podjetje z več kot 20 let izkušenj na področju klimatizacijske tehnike, kar našim kupcem zagotavlja zanesljivo montažo ter hitro in učinkovito pomoč pri zagotavljanju brezhibnega delovanja naprav. Podjetje Inpro d.o.o. Novo mesto se poleg sistemov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje ukvarja s projektiranjem in izvajanjem vseh vrst strojnih inštalacij. Našo dejavnost smo razširili še z montažnimi objekti, izsuševanjem in številnimi podpornimi dejavnostmi.

Odličnost

Pri Inpro stremimo k odličnosti na vseh področjih poslovanja. Posebej si prizadevamo za zadovoljstvo naših strank ter odličnost v odnosih z zaposlenimi in poslovnimi partnerji.Pri našem delu nas vodita tudi skrb za okolje in naravne vire, kar med drugim potrjujeta certifikata kakovosti ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004.

Predstavništva

S predstavništvi smo prisotni na Madžarskem, Hrvaškem, Srbiji ter Bosni in Hercegovini. Vedno bolj se uveljavljamo tudi na tržiščih Italije, Avstrije, Nemčije ter drugih evropskih državah.