Dobavni roki in dostava

DOBAVNI ROK

Za izdelke, ki jih imamo na zalogi v našem skladišču je dobava blaga 10 delovnih dni od potrditve naročila in do 30 dni od potrditve naročila za izdelke, ki so na zalogi pri naših dobaviteljih. Če izdelka, ki ste ga nameravali kupiti, slučajno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili v roku dveh delovnih dni po potrditvi vašega naročila in ob tem sporočili dejanski dobavni rok. V roku dveh delovnih dni od prejema našega obvestila lahko naročilo v celoti prekličete, potrdite delno naročilo ali potrdite, da boste počakali, da izdelek ponovno dobimo na zalogo, s čimer pogodba ostane v veljavi. Opravičujemo se zaradi neugodnosti, ki vam jih takšna situacija lahko povzroči.

V primeru nakupa izdelka, ki potrebuje montažo oz. ste montažo izrecno naročili, je rok dobave odvisen od zasedenosti monterskih ekip in se ga dogovori v roku 5 delovnih dni po opravljenemnaročilu. Vkolikor tako sporočeni dobavni rok za vas ni sprejemljiv, lahko odstopite od pogodbe v zakonskem roku.

DOSTAVA

Paket vam bo na izbrano lokacijo dostavil naš logistični distributer. Pred dostavo vas bodo tudi poklicali. V primeru, da ste pri nas naročili tudi montažo, vam bo naročeno blago dostavil bodisi logistični distributer, bodisi naš pooblaščeni monter. Pred dostavo in montažo vas bomo o tem predhodno obvestili.

Dostava naročenega blaga v naši spletni trgovini je mogoča na ozemlju Republike Slovenije.