Način plačila

V naši spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

1. Plačilo na obroke Diners Club International

Možnost nakupa na od 2 do 24 obrokov. Minimalni znesek kredita znaša 80 evrov, minimalni znesek obroka pa 40 evrov.

 

2. Plačilo s PayPalom

paypal

Plačilo opravite preko  PayPal sistema (preusmeritev na stran PayPal plačila), kjer lahko plačate tudi z debetno ali kreditno kartico.

 

3. Plačilo s kreditnimi karticami Activa, Visa, Visa Electron, Diners, American Express, MasterCard, Maestro 

Plačilo opravite s plačilno kartico preko plačilnega sistema  spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico. 

 

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb "Zaključi naročilo" se vam bo odprlo pojavno okno plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V kolikor vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo ki jo prejmete v sms sporočilu od vaše banke.

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Za plačila preko tretje osebe (kreditne kartice) veljajo tudi splošni pogoji uporabe teh plačilnih sistemov. Na te splošne pogoje nimamo vpliva, zato vam priporočamo, da si jih ob vsakokratni transakciji pogledate in preberete. V naši spletni trgovini uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Za varnost transakcij, opravljenih preko tretjih oseb, ne odgovarjamo.

4. Po predračunu na naš transakcijski račun

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na vaš elektronski naslov sporočilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila:
znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Predračun velja 5 dni.

5. Po povzetju

Našim kupcem omogočamo tudi plačevanje po povzetju. Odkupnino boste v tem primeru plačali pismonoši ob dostavi pošiljke. Če vas v času dostave ne bo doma, vam bo pismonoša v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.